Baton de ciocolată în stil franui cu zmeură, ciocolată albă și ciocolată neagră!

Desert
4 porții
Foarte ușor
1 h 5 m

Acest deliciu dulce este inspirat de zmeura proaspătă acoperită cu un strat catifelat de ciocolată albă, apoi cu o coajă crocantă de ciocolată neagră. Cu aciditatea fructelor, dulceața ciocolatei albe și intensitatea ciocolatei negre, fiecare mușcătură din acest baton este o încântare pură. O rețetă simplă, rafinată, perfectă pentru iubitorii de contraste gourmet!


Ingrediente

4

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare1 oră

Observații

Cum se topește ciocolata direct în pungă?

Începeți prin a tăia ciocolata cât mai mărunt posibil, apoi treceți partea exterioară a pungii sub apă fierbinte până când se topește toată ciocolata. De asemenea, puteți umple un castron cu apă caldă și puteți înmuia vârful pungii de pipetat în apă. Uscați punga și tăiați vârful înainte de utilizare.

Ce ciocolată ar trebui să folosesc pentru a face batonul în stil Franui?

Puteți folosi o combinație de ciocolată albă și neagră, sau de ciocolată albă și cu lapte. Nu ezitați să încercați și ciocolata rubinie.

Această rețetă poate fi făcută și cu alte fructe?

Puteți încerca și căpșuni, banane, cireșe sau afine! Veți avea nevoie de fructe care nu sunt prea zemoase.

Ce alte ingrediente ar trebui să adaug?

Puteți adăuga și nucă de cocos rasă sau nuci precum migdale, fistic sau alune prăjite, de exemplu!

Putem folosi o formă?

Desigur, am folosit o cutie de lapte pentru a face rețeta accesibilă tuturor. Puteți folosi o formă de tort din silicon, de exemplu. Iar dacă aveți o formă pentru tablete de ciocolată, e și mai bine! Atenție, va trebui să ajustați cantitatea de zmeură și poate chiar de ciocolată!

Cum să păstrezi batonul?

Dacă ai de gând să îl mănânci repede, îl poți păstra în frigider. În caz contrar, păstrați-l în congelator.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+