Baton de arahide cu miere şi ciocolată
O reţetă simplă dar foarte gustoasă, acest desert va fi întotdeauna pe placul tuturor, iar timpul de preparare nu depăşeşte câteva minute. Aşadar, pentru batonul de arahide cu miere şi ciocolată vom avea nevoie de următoarele:
Ingrediente
1
Rețete inrudite
Tort negresa cu unt de arahide si biscuiti oreo
Preparare
Preparare5 min
Gătire30 min
- Într-un bol vom amesteca pur şi simplu arahidele cu mierea şi ciocolata rasă pe răzătoarea mică şi vom săra compoziţia după gust. Pentru a obţine aspectul dorit, aceasta va fi turnată în forme dreptunghiulare, pătrate, sau în orice altă formă dorită. După preparare, desertul se pune la congelator până cănd acesta capătă consistenţă solidă.
- Notă: Atenţie la cantitatea de sare folosită. Sarea are rolul de a scoate în evidenţă aroma desertului însă în cantitate prea mare gustul acestuia va avea de suferit. În cazul în care vi se pare că desertul este prea sărat, adăugaţi încă o linguriţă de miere şi amestecaţi din nou. Pentru servire, se recomandă ca desertul să fie rece, el fiind ţinut în permanenţă în congelator.
Poftă bună! (:
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!