Arahide glasate in miere si susan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Arahidele le-am prajit pana s-au rumenit usor. Le-a bagat pentru 2 minute in cuptorul cu microunde, mi se pare mai simplu si mai rapid asa. Intr-o craticioara am pus pe foc mic mierea si uleiul de cocos. Cand a inceput sa fiarba am adaugat arahidele si le-a clocotit pe foc mic, pana cand acestea au absorbit toata mierea si au inceput sa se caramelizeze.
- Separat am prajit usor semintele de susan si in ele am tavalit arahidele caramelizate in sirop de miere.
- Le-a scos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-a rasfirat, atat cat am putut , incercand sa nu le las sa se lipeasca intre ele. Tot s-au mai lipit, nu a descoperit inca tehnica separarii fiecarei arahide dar au fos delicioase.
- A cam trebuit sa ma grabesc sa fac poze, dispareau una dupa alta, nu a avut timp de aranjamente, design.
- Cu greu am reusit sa sustrag doar o cupa, sa-i pastrez si sotului din dotare, ca si el e un pofticios.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!