Arahide glasate in miere si susan

Altele
4 porții
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Arahidele le-am prajit pana s-au rumenit usor. Le-a bagat pentru 2 minute in cuptorul cu microunde, mi se pare mai simplu si mai rapid asa. Intr-o craticioara am pus pe foc mic mierea si uleiul de cocos. Cand a inceput sa fiarba am adaugat arahidele si le-a clocotit pe foc mic, pana cand acestea au absorbit toata mierea si au inceput sa se caramelizeze.
  • Separat am prajit usor semintele de susan si in ele am tavalit arahidele caramelizate in sirop de miere.
  • Le-a scos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-a rasfirat, atat cat am putut , incercand sa nu le las sa se lipeasca intre ele. Tot s-au mai lipit, nu a descoperit inca tehnica separarii fiecarei arahide dar au fos delicioase.
  • A cam trebuit sa ma grabesc sa fac poze, dispareau una dupa alta, nu a avut timp de aranjamente, design.
  • Cu greu am reusit sa sustrag doar o cupa, sa-i pastrez si sotului din dotare, ca si el e un pofticios.
LLuminis

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: