Arahidele le-am prajit pana s-au rumenit usor. Le-a bagat pentru 2 minute in cuptorul cu microunde, mi se pare mai simplu si mai rapid asa. Intr-o craticioara am pus pe foc mic mierea si uleiul de cocos. Cand a inceput sa fiarba am adaugat arahidele si le-a clocotit pe foc mic, pana cand acestea au absorbit toata mierea si au inceput sa se caramelizeze.
Separat am prajit usor semintele de susan si in ele am tavalit arahidele caramelizate in sirop de miere.
Le-a scos intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le-a rasfirat, atat cat am putut , incercand sa nu le las sa se lipeasca intre ele. Tot s-au mai lipit, nu a descoperit inca tehnica separarii fiecarei arahide dar au fos delicioase.
A cam trebuit sa ma grabesc sa fac poze, dispareau una dupa alta, nu a avut timp de aranjamente, design.
Cu greu am reusit sa sustrag doar o cupa, sa-i pastrez si sotului din dotare, ca si el e un pofticios.