Intr-un castron punem ricotta, mascarpone si zaharul pudra, amestecindu-le bine adaugam licoarea imbatatoare, adica cele trei linguri de Grand Marnier, in traducere lichior pe baza de cognac si esenta de portocale tropicale adaugam si ciocolata rasa dar prin gaurele mari ale razatoarei
Decor:ciocolata rasa/nuca macinata dar foarte putin zahar pudra. Cu ajutorul unei siringi pentru dulciuri, luam cite un cerculet punem crema deasupra, acoperim cu alt cerculet si decoram cum dorim si cum poftim.
Tavalim marginile prajiturelei prin ciocolata rasa sau nuca macinata.Nu ca mi-as lauda prea mult retetele, dar prajiturele astea sint de-li-cioase, maninci una si mai vrei.
Dedic aceasta reteta cu ciocolata si mai ales pe baza de coniac, cuscrei Miha al carui motto este Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama.