Mini amandine (by poca)

Desert
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin.
    Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit.
  • Intr-un castron punem margarina partial topita
    o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa.
  • Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.

Punctează această reţetă

MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Iulia

Foarte bune!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna, foarte explicita reteta, verificata!
Multumesc frumos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Interesanta

abuz

anonymous

Geniala prajitura..

abuz

anonymous

Deliciu mai mare nici ca exista

abuz

anonymous

Foarte bunaaa

abuz

anonymous

Tres bien

abuz

anonymous

Wow!!!! delicios!!!!!!!

abuz

anonymous

Si glazura?

abuz

anonymous

Foarte bune !

abuz
  • pagina 1 / 2