Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin. Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit.
Intr-un castron punem margarina partial topita o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa.
Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.
Comentarii (14):
Foarte bune!
Foarte buna, foarte explicita reteta, verificata!
Multumesc frumos!
Interesanta
Geniala prajitura..
Deliciu mai mare nici ca exista
Foarte bunaaa
Tres bien
Wow!!!! delicios!!!!!!!
Si glazura?
Foarte bune !