Mini amandine (by poca)

Desert
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire30 min
  • Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin.
    Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit.
  • Intr-un castron punem margarina partial topita
    o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa.
  • Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.
MMIMISOR

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
Iulia, 28/02/2022

Foarte bune!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
08/04/2015

Foarte buna, foarte explicita reteta, verificata!
Multumesc frumos!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/02/2014

Interesanta

(0) (0) abuz
23/12/2013

Geniala prajitura..

(0) (0) abuz
16/12/2013

Deliciu mai mare nici ca exista

(0) (0) abuz
16/11/2013

Foarte bunaaa

(0) (0) abuz
17/02/2013

Tres bien

(0) (0) abuz
05/02/2013

Wow!!!! delicios!!!!!!!

(0) (0) abuz
29/01/2013

Si glazura?

(0) (0) abuz
03/11/2012

Foarte bune !

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2