Mini amandine (by poca)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Ouale se separa,albusurile se spumeaza impreuna cu apa si se adauga zaharul cate putin.
Galbenusurile se freaca cu uleiul pana se albesc.Se incorporeaza usor bezeaua de albusuri,apoi faina amestecata cu cacao.Se pune in vasul uns si tapetat cu faina sau hartie de copt,la foc mic,in cuptorul preincalzit. - Intr-un castron punem margarina partial topita
o mixam bine de tot pana ne iese un fel de maioneza mai slaba.Se adauga zaharul pudra si se mixeaza pana se dizolva zaharuladaugam galbenusurile si cacaoa. - Blatul se taie in doua,se insiropeaza si se umple cu crema.Se da la rece,apoi se taie si se orneaza dupa placere.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Iulia
Foarte bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna, foarte explicita reteta, verificata!
Multumesc frumos!
am gătit această rețetă
anonymous
Interesanta
anonymous
Geniala prajitura..
anonymous
Deliciu mai mare nici ca exista
anonymous
Foarte bunaaa
anonymous
Tres bien
anonymous
Wow!!!! delicios!!!!!!!
anonymous
Si glazura?
anonymous
Foarte bune !
Punctează această reţetă