Zbatem intii ouale impreuna cu zaharul, pina obtinem o compozitie spumoasa. Adaugam praful de copt si zaharul vanilat mixind incontinuu, apoi adaugam mascarponele, laptele si untul topit dar rece.
Daca cumva compozitia e prea tare, putem adauga un pic de lapte, la mine nu a fost nevoie.
Daca vrem putem adauga bucatele de ciocolata amaruie (cca 100 g) trecuta prin faina ca sa nu se lase la fundul checului, eu n-am pus pentru ca nu maninca domnisoara.
Rasturnam compozitia in tava tapetata cu hirtie de copt si bagam in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru circa 45-50 de minute , daca vedem ca se coloreaza prea mult la suprafata, acoperim cu o coala de hirtie.
A acoperit, in schimb a ras un pic de ciocolata amaruie deasupra checului.
Comentarii:
Foarte buna! Eu am pus compozitia in forme de briose si am presarat deasupra ciocolata glazurata. Au crescut foarte frumos, sunt delicioase!
Sa-l fac si dupa aia va spun
Oau