Chec din albusuri

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Mai intai batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana obtinut bezea lucioasa; apoi adaugat zaharul cate putin, si mixat in continuare, pana s-a incorporat bine de tot zaharul.
  • Adaugat esenta de vanilie si uleiul, tot asa, cate putin.
    adaugat si faina, de data asta renuntand la mixer si amestecat usor cu lingura de lemn pus apoi rahatul si ciocolata.
  • Aluatul astfel obtinut turnat intr tava tapetata cu hartie de copt; dat tava la cuptor (190 grade) cam 50 de minute.Nu mai facut salsa mou ca sa acopar checul, asa cum prevede reteta lui Micki, doar mai facut cateva fotografii si si savurat.

Punctează această reţetă

XandrinneXandrinne

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

BUN

abuz

anonymous

Arata fff bn si nu cred ca n ar fi bun......

abuz

anonymous

Nu iese bun checul fiindca se consuma imediat, si fiindca nu tine de foame, trebuie sa mananci continuu, in rest numai cuvinte de apreciere pozitiva.Multumim, este o reteta simpla.

abuz

anonymous

Foarte buna ,chiar mi-a reusit !!!excelenta !!!!

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Nu scrie cantitatile

abuz
iuramihaela

iuramihaela

Un pahar cu albusuri,un pahar cu...etc.Nu am inteles mai concret care sunt cantitatile,poti fi un pic mai explicita?sunt incepatoare in ale bucatariei spre rusinea mea,
multumesc!

abuz

anonymous

Superba reteta, o voi face si eu

abuz

anonymous

Simpu si gustos

abuz

anonymous

Il incerc si eu

abuz
  • pagina 1 / 2