Chec din albusuri
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Mai intai batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana obtinut bezea lucioasa; apoi adaugat zaharul cate putin, si mixat in continuare, pana s-a incorporat bine de tot zaharul.
- Adaugat esenta de vanilie si uleiul, tot asa, cate putin.
adaugat si faina, de data asta renuntand la mixer si amestecat usor cu lingura de lemn pus apoi rahatul si ciocolata. - Aluatul astfel obtinut turnat intr tava tapetata cu hartie de copt; dat tava la cuptor (190 grade) cam 50 de minute.Nu mai facut salsa mou ca sa acopar checul, asa cum prevede reteta lui Micki, doar mai facut cateva fotografii si si savurat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
BUN
anonymous
Arata fff bn si nu cred ca n ar fi bun......
anonymous
Nu iese bun checul fiindca se consuma imediat, si fiindca nu tine de foame, trebuie sa mananci continuu, in rest numai cuvinte de apreciere pozitiva.Multumim, este o reteta simpla.
anonymous
Foarte buna ,chiar mi-a reusit !!!excelenta !!!!
anonymous
Bun
anonymous
Nu scrie cantitatile

iuramihaela
Un pahar cu albusuri,un pahar cu...etc.Nu am inteles mai concret care sunt cantitatile,poti fi un pic mai explicita?sunt incepatoare in ale bucatariei spre rusinea mea,
multumesc!
anonymous
Superba reteta, o voi face si eu
anonymous
Simpu si gustos
anonymous
Il incerc si eu
Punctează această reţetă