Mai intai batut spuma albusurile cu un praf de sare, bine, bine, pana obtinut bezea lucioasa; apoi adaugat zaharul cate putin, si mixat in continuare, pana s-a incorporat bine de tot zaharul.
Adaugat esenta de vanilie si uleiul, tot asa, cate putin. adaugat si faina, de data asta renuntand la mixer si amestecat usor cu lingura de lemn pus apoi rahatul si ciocolata.
Aluatul astfel obtinut turnat intr tava tapetata cu hartie de copt; dat tava la cuptor (190 grade) cam 50 de minute.Nu mai facut salsa mou ca sa acopar checul, asa cum prevede reteta lui Micki, doar mai facut cateva fotografii si si savurat.
Nu iese bun checul fiindca se consuma imediat, si fiindca nu tine de foame, trebuie sa mananci continuu, in rest numai cuvinte de apreciere pozitiva.Multumim, este o reteta simpla.
Un pahar cu albusuri,un pahar cu...etc.Nu am inteles mai concret care sunt cantitatile,poti fi un pic mai explicita?sunt incepatoare in ale bucatariei spre rusinea mea, multumesc!
Comentarii (19):
BUN
Arata fff bn si nu cred ca n ar fi bun......
Nu iese bun checul fiindca se consuma imediat, si fiindca nu tine de foame, trebuie sa mananci continuu, in rest numai cuvinte de apreciere pozitiva.Multumim, este o reteta simpla.
Foarte buna ,chiar mi-a reusit !!!excelenta !!!!
Bun
Nu scrie cantitatile
Un pahar cu albusuri,un pahar cu...etc.Nu am inteles mai concret care sunt cantitatile,poti fi un pic mai explicita?sunt incepatoare in ale bucatariei spre rusinea mea,
multumesc!
Superba reteta, o voi face si eu
Simpu si gustos
Il incerc si eu