Chec din albusuri cu nuci si ciocolata
Ingrediente
Preparare
- Preparare: Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala.
- Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.
- Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Mirela
Delicios!Sunt foarte incantata de gust;am înlocuit nucile cu alune de pădure !
ghiocel
Este delicioasa
ionicutza
Geniala reteta...nu mai arunc albusurile de la carbonara, maioneza, ciorba...Am pus-o la cuptor la200 grade timp de 30 minute, Din 5 albusuri am umplut o cutie de branza philadelphia de 140 grame. cu aceeasi cutie am masurat faina si zaharul. Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de 23x10cm,
anonymous
De la tortul mimoza am ramas cu 16 albusuri am gasit reteta respecttiva nu am avut nuci dar am inlocuit cu fructe uscate a iesit foarte buna multumesc pt idee de acum inainte nu mai arunc albusurile nici de la carbonara multumesc
anonymous
E excelenta pentru albusurile ramase de la cozonac
anonymous
Mi-au placut mult nucile din prajitura
anca_b2020_1
Foarte bun. Eu am pus și stafide.
anonymous
Nu se pune și praf de copt?
anonymous
Superr reteta

stela_s2013
Foarte bun
Punctează această reţetă