Preparare: Albusele se bat bine dupa care se adauga zaharul, faina, uleiul, nucile, coaja de portocala.
Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina, se pune o 1/3 din compozitie (in restul de compozitie se adauga cacao), se adauga bucatile de ciocolata iar deasupra restul de compozitie.
Se lasa la cuptor aprox. 40 de min. Dupa ce se scoate de la cuptor se pudreaza cu zahar vanilat!
Geniala reteta...nu mai arunc albusurile de la carbonara, maioneza, ciorba...Am pus-o la cuptor la200 grade timp de 30 minute, Din 5 albusuri am umplut o cutie de branza philadelphia de 140 grame. cu aceeasi cutie am masurat faina si zaharul. Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de 23x10cm,
De la tortul mimoza am ramas cu 16 albusuri am gasit reteta respecttiva nu am avut nuci dar am inlocuit cu fructe uscate a iesit foarte buna multumesc pt idee de acum inainte nu mai arunc albusurile nici de la carbonara multumesc
Comentarii (30):
Delicios!Sunt foarte incantata de gust;am înlocuit nucile cu alune de pădure !
Este delicioasa
Geniala reteta...nu mai arunc albusurile de la carbonara, maioneza, ciorba...Am pus-o la cuptor la200 grade timp de 30 minute, Din 5 albusuri am umplut o cutie de branza philadelphia de 140 grame. cu aceeasi cutie am masurat faina si zaharul. Compozitia am pus-o intr-o tava de chec de 23x10cm,
De la tortul mimoza am ramas cu 16 albusuri am gasit reteta respecttiva nu am avut nuci dar am inlocuit cu fructe uscate a iesit foarte buna multumesc pt idee de acum inainte nu mai arunc albusurile nici de la carbonara multumesc
E excelenta pentru albusurile ramase de la cozonac
Mi-au placut mult nucile din prajitura
Foarte bun. Eu am pus și stafide.
Nu se pune și praf de copt?
Superr reteta
Foarte bun