Chec cu marmelada

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ouale se bat bine cu zaharul, pana se albesc si isi maresc bine volumul.
  • Se adauga uleiul in fir subtire si marmelada, cate o lingura o data. A mea avea si bucati se coaja de portocala, dar a fost tare bine sa le descopar in chec
  • Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in aluat, de asemenea lingura dupa lingura. Aluatul trebuie sa fie consistent, dar curgator si aerat. Daca e prea gros se subtiaza cu sucul de portocala sau chiar cu 3-4 linguri de lapte.
  • Se pune aluatul in formele de chec si se coace la 180-190gr C pana trece testul scobitorii.

Punctează această reţetă

OOlgutza

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: