Procedeul este foarte simplu.Pt inceput mixam bine de tot albusurile cu un praf de sare.Cand acestea stau bat,adaugam treptat si zaharul,apoi faina in ploaie,uleiul,praful de copt si mirodeniile(esenta de vanilie si coaja de lamaie).La sfarsit de tot adaugam si stafidele+ nucile.
Turnam compozitia in tava de chef,respectiv de briose,unse si tapetate cu faina si dam la cuptorul preincalzit la foc mic.Dureaza cam 30-40 de minute.
Iata aici checul.S-a lasat putin,dar nu a contat a fost foarte bun,chiar si a doua zi.Spre deosebire de alte checuri acesta nu este inecacios,este moale si pufos.
La fel ca si briosele(au fost mai multe,adica o tavita,dar au avut grija sotul si fiimea sa le imputineze si doar astea mi-au mai ramas pt poza) Sper ca v-a placut reteta si sa va fie de ajutor la fel cum a fost si pt mine!
Comentarii:
Super buna reteta
"Un pahar de albusuri", pe mine ma interesa cate, ca e un pahar, iar cat praf de copt, si ulei cat o lingura sau doua, in rest pare ok.