Pt inceput separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le frecam bine cu praful de copt, uleiul si esentele.
Albusurile se bat spuma cu zaharul.Se adauga si galbenusurile apoi faina nuca macinata( se poate pune si nuca taiata mai mare, dar eu aveam nuca gata macinata)si apoi punem si stafidele .
Turnam compozitia intr-o tava de chec unsa cu ulei ( unt) si tapetata cu faina dar pastram cateva ling de compozitie care le amestecam cu cacaua, o punem pe deasupra aluatului din tava si o dam la cuptorul preincalzit pt 30-35 min.
Dupa ce s-a copt , il lasam sa se raceasca si il pudram cu zahar.
Comentarii:
Super gustos
BUN TAREEEEE!
Foarte buna reteta
Am urmat reteta dar am inlocuit uleiul cu unt si le-am copt in forme de briose. Excelente .
Cred ca este bun
DELICIOS DE BUN
Am sa incerc ca e o reteta foarte usoara
Chec exceptional