Chec cu nuca si cacao

Chec cu nuca si cacao
Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Forma de chec se unge cu margarina solida. Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul tos si romul batandu-se in continuare pana se intaresc din nou.
  • Dupa aceea se pun galbenisurile untul topit, laptele, se adauga faina dupa ce a fost amestecat in prealabil cu praful de copt si zaharul vanilat.
  • Se amesteca prin rasturnare pina cind se incorporeaza toata faina, se adauga apoi praful de cacao, se amesteca pana cand se omogenizeaza si apoi se toarna in forma de chec.
  • Se lasa la copt aproximativ 30-40 min (aveti grija ca in primele 20 de minute din momentul introducerii tavii in cuptor sa nu umblati la el, daca deschideti usa cuptorului nu va mai creste frumos).
  • Lasati-l sa stea putin pentru a se raci inainte de a-l scoate din tava si de a-l taia.Cand este gata taiat in farfurie presarati zahar praf pe el.

Punctează această reţetă

poiy10Poiy10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

dorina

Unde au disparut ouale?????

abuz

anonymous

Fara ou.......

abuz

anonymous

Lipseste cantitate de oua

abuz

anonymous

Este o delicatesa imi place foarte mult bv frumoasa reteta

abuz