Chec cu nuca si cacao

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Forma de chec se unge cu margarina solida. Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul tos si romul batandu-se in continuare pana se intaresc din nou.
- Dupa aceea se pun galbenisurile untul topit, laptele, se adauga faina dupa ce a fost amestecat in prealabil cu praful de copt si zaharul vanilat.
- Se amesteca prin rasturnare pina cind se incorporeaza toata faina, se adauga apoi praful de cacao, se amesteca pana cand se omogenizeaza si apoi se toarna in forma de chec.
- Se lasa la copt aproximativ 30-40 min (aveti grija ca in primele 20 de minute din momentul introducerii tavii in cuptor sa nu umblati la el, daca deschideti usa cuptorului nu va mai creste frumos).
- Lasati-l sa stea putin pentru a se raci inainte de a-l scoate din tava si de a-l taia.Cand este gata taiat in farfurie presarati zahar praf pe el.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
dorina
Unde au disparut ouale?????
anonymous
Fara ou.......
anonymous
Lipseste cantitate de oua
anonymous
Este o delicatesa imi place foarte mult bv frumoasa reteta
Punctează această reţetă