Forma de chec se unge cu margarina solida. Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul tos si romul batandu-se in continuare pana se intaresc din nou.
Dupa aceea se pun galbenisurile untul topit, laptele, se adauga faina dupa ce a fost amestecat in prealabil cu praful de copt si zaharul vanilat.
Se amesteca prin rasturnare pina cind se incorporeaza toata faina, se adauga apoi praful de cacao, se amesteca pana cand se omogenizeaza si apoi se toarna in forma de chec.
Se lasa la copt aproximativ 30-40 min (aveti grija ca in primele 20 de minute din momentul introducerii tavii in cuptor sa nu umblati la el, daca deschideti usa cuptorului nu va mai creste frumos).
Lasati-l sa stea putin pentru a se raci inainte de a-l scoate din tava si de a-l taia.Cand este gata taiat in farfurie presarati zahar praf pe el.
Comentarii:
Unde au disparut ouale?????
Fara ou.......
Lipseste cantitate de oua
Este o delicatesa imi place foarte mult bv frumoasa reteta