Ouale se separa;albusurile se bat spuma cu praful de sare si zaharul adaugat cate putin,pana rezulta o bezea spumoasa.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul,laptele si esenta.Se amesteca cu albusurile spuma.
Se pune faina lingura cu lingura,amestecand usor cu o lingura de lemn sau o spatula,de jos in sus.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,pastrandu-se cateva linguri care se amesteca cu cacaoa.Se toarna compozitia cu cacaoa deasupra si cu ajutorul unui betisor se amesteca cu miscari circulare.
Se coace la foc mic pana trece proba cu scobitoarea.
Reteta asta o stiu de foarte multi ani, si este una dintre cele mai apreciate de familie. Pentru diversitate, am mai turnat peste,din cand in cand o glazura de ciocolata(se gaseste in comert, chiar cu ciocolata alba si neagra)are un efect foarte bun, si merge repede.
Comentarii (22):
Reteta asta o stiu de foarte multi ani, si este una dintre cele mai apreciate de familie. Pentru diversitate, am mai turnat peste,din cand in cand o glazura de ciocolata(se gaseste in comert, chiar cu ciocolata alba si neagra)are un efect foarte bun, si merge repede.
Excelent de gustos!
Ok!
O reteta cunoscuta.
Bun si usor de facut. Multumim pt. reteta
Apetisant
Bunut,delicios
F bun darsa mai pui si cateva stafide !!!
KK
Foarte buna si simplu de facut !