Intr-un vas batem bine ouale cu smantana si uleiul, adaugam faina amestecata cu praful de copt. Omogenizam bine. Aluatul este ca o smantana mai groasa.
Calim ceapa si morcovul, adaugam ciupercile si gatim 5-6 min. pana cand in tigaie nu mai este lichid. Daca avem ciuperci din conserva , le scurgem si procedam la fel, ca si cele proaspete, cu o mica diferenta , timpul de gatit/preparat este mai mic, deoarece cele din conserva sunt deja semipreparate.
Dam deoparte si lasam sa se raceasca, apoi punem 3 linguri din aluatul pregatit, adaugam oregano, sare si piper , dupa gust.
Tapetam o tava de chec sau alt vas care merge la cuptor, cu hartie de copt si turnam aluatul , apoi repartizam uniform (cu o lingura) umplutura de ciuperci.
Dam la cuptorul incalzit in prealabil, 30-35min. la foc potrivit (180*C). Lasam sa se raceasca bine apoi portionam.
Se pot face si portii individuale, in formele de muffins sau in tava rotunda si taiem felii ca la tort. Umpluturile se pot diversifica dupa preferinte.
"'Dam deoparte si lasam sa se raceasca, apoi punem 3 linguri din aluatul pregatit, adaugam oregano, sare si piper , dupa gust".Ce fac cu cele 3 linguri de aluat?
Am facut aceasta reteta si a iesit,,La pamint,,De ce?Sa fie de vina faina prea multa,conform reteta 300 g?!Am facut mai multe retete similare si au iesit perfecte!
Comentarii:
"'Dam deoparte si lasam sa se raceasca, apoi punem 3 linguri din aluatul pregatit, adaugam oregano, sare si piper , dupa gust".Ce fac cu cele 3 linguri de aluat?
Excelent !
Am facut aceasta reteta si a iesit,,La pamint,,De ce?Sa fie de vina faina prea multa,conform reteta 300 g?!Am facut mai multe retete similare si au iesit perfecte!
Foaartre buna
Usor de facut, arata bine dar am pus doar 200 g faina.
Aluatul nu a iesit la fel de lichid si a trebuit sa pun lapte...