-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Retete de chec
-
Chec aperitiv
Chec aperitiv
Preparare
-
Se separa ouale; albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca cu unt.
-
Se amesteca faina cu crema de galbenusuri, apoi se adauga albusurile spuma.
-
Se obtine un aluat moale in care se incorporeaza parizerul taiat cubulete si cascavalul...taiat la fel.
-
Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau mai simplu -tapetata cu hartie de copt.
-
Nu se umple tava, deoarece creste la copt. Se da la cuptor, la 180 grade C pentru cca. 18 minute.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Excelent, deosebite
Idee buna
Va trebui neaparat sa o incerc in varianta cu tava. Buna idee...
E super bun!