Chec aperitiv

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se separa ouale; albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca cu unt.
  • Se amesteca faina cu crema de galbenusuri, apoi se adauga albusurile spuma.
  • Se obtine un aluat moale in care se incorporeaza parizerul taiat cubulete si cascavalul...taiat la fel.
  • Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau mai simplu -tapetata cu hartie de copt.
  • Nu se umple tava, deoarece creste la copt. Se da la cuptor, la 180 grade C pentru cca. 18 minute.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent, deosebite

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Idee buna

abuz

anonymous

Va trebui neaparat sa o incerc in varianta cu tava. Buna idee...

abuz

anonymous

E super bun!

abuz