Chec aperitiv
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se separa ouale; albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca cu unt.
- Se amesteca faina cu crema de galbenusuri, apoi se adauga albusurile spuma.
- Se obtine un aluat moale in care se incorporeaza parizerul taiat cubulete si cascavalul...taiat la fel.
- Se toarna amestecul intr-o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau mai simplu -tapetata cu hartie de copt.
- Nu se umple tava, deoarece creste la copt. Se da la cuptor, la 180 grade C pentru cca. 18 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelent, deosebite
am gătit această rețetă
anonymous
Idee buna
anonymous
Va trebui neaparat sa o incerc in varianta cu tava. Buna idee...
anonymous
E super bun!