Petitchef

Chec aperitiv cu vin rosu

Altele
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se freaca margarina spuma. Se incorporeaza si ouale batute cu putina sare. Se adauga faina cernuta impreuna cu praful de copt, alternand cu vin rosu cand aluatul se ingroasa. Se repeta pana se termina faina.
  • Ciupercile daca sunt proaspete se taie felii subtiri si se distuie in putin unt, daca sunt din conserva se scurg si se maruntesc.
  • Maslinele si rosiile uscate se taie in fasii subtiri. Rosiile se gasesc gata uscate si marinate, foarte gustoase, la supermarket.
  • Se adauga toate la compozitie si se potriveste de sare. Se adauga si patrunjelul tocat si se toarna compozitia intr-o tava de chec tapetata cu unt si faina sau cu hartie de copt.
  • Se coace la foc potrivit, cca. 30-40 minute.


Poze

Chec aperitiv cu vin rosu
Chec aperitiv cu vin rosu - poza 2
Chec aperitiv cu vin rosu - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

08/05/2015

FT. BUNA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/02/2012

Cred ca este buna, pare cruda in interior...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
Chec aperitiv cu sunca, masline si cascaval
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu ton
Chec aperitiv cu ton
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu feta si masline
Chec aperitiv cu feta si masline
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
Chec aperitiv cu gris, dovlecei si morcov
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chec apertiv cu bacon, branza de capra și nucă
Chec apertiv cu bacon, branza de capra și nucă
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta! Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează