Chec aperitiv
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Cascavalul se da pe razatoarea mica, salamul se taie cubulete pus jumatate salam ,jumatate sunca ardeiul se taie si el bucatele si la masline se scot samburii cam un pumn de masline pus.
- Albusele se bat spuma cu putina sare ,se aduga galbenusele ,apoi treptat faina si praful de copt amestecand de jos in sus.Se pun mezelurile si celelalte ingrediente ,se amesteca usor si se mai adauga dupa gust condimente.
- In tavita de chec pe care uns cu unt si tapetat cu faina , pus toata compozitia si dat la cuptorul preincalzit in jur de 30 minute.Se taie rece ,e foarte bun si are un aspect tare placut pe farfurie printre aperitive.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Mariana
Foarte reusita
am gătit această rețetă
anonymous
Cate g de faina pana la urma? 4? Eu am lus dupa ochi si a iesit f gustos intr-adevar
am gătit această rețetă
anonymous
Gustos cu aspect placut.
am gătit această rețetă
anonymous
Va multumesc pentru reteta! Acum am introdus tava in cuptor.
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta reteta. Am facut cantitate dubla, pentru ca ne place!
am gătit această rețetă
anonymous
Super mâine-l fac si eu
am gătit această rețetă
anonymous
BUUUUUN!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte foarte buuun am facut si o sa mai fac multumesc
am gătit această rețetă
anonymous
Comentariul tău:Bun pentru cura de ingrasare
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent de bun
am gătit această rețetă