Chec aperitiv

Aperitiv
4 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se taie cubulete salamul si ardeii.Folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului.
  • Se rade cascavalul si se adauga ouale. Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza.Se tapeteaza doua tavi de chec cu hartie de copt si se toarna amestecul rezultat.
  • Daca nu aveti hartie de copt puteti unge tavile cu margarina si le tapetati cu faina.Varianta cu hartia fiindca mi se pare mult mai practica.
  • Se da la cuptor la foc potrivit si cand este rumenit putin deasupra se incearca cu o scobitoare.Daca nu ramane aluat pe scobitoare inseamna ca este copt si il scoatem din cuptor acoperim cu un prosop si lasam sa se raceasca. Cand s-a racit il taiem felii si il servim cu ketchup.
vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Delicios! Am incercat si eu si a iesit minunat! :*

abuz

anonymous

Foarte bun,bravo

abuz

anonymous

Iefin,economic,eficient.

abuz

anonymous

Foarte buna chiar am incercat reteta a iesit super buna.....

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Foarte buna chear am incercat reteta

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Perfect si pentru luat in excursii

abuz