Se taie cubulete salamul si ardeii.Folosit ardei verzi si rosii pentru a capata un aspect frumos al sectiunii checului.
Se rade cascavalul si se adauga ouale. Se amesteca bine,apoi se adauga faina impreuna cu praful de copt si se incorporeaza.Se tapeteaza doua tavi de chec cu hartie de copt si se toarna amestecul rezultat.
Daca nu aveti hartie de copt puteti unge tavile cu margarina si le tapetati cu faina.Varianta cu hartia fiindca mi se pare mult mai practica.
Se da la cuptor la foc potrivit si cand este rumenit putin deasupra se incearca cu o scobitoare.Daca nu ramane aluat pe scobitoare inseamna ca este copt si il scoatem din cuptor acoperim cu un prosop si lasam sa se raceasca. Cand s-a racit il taiem felii si il servim cu ketchup.
Comentarii:
Delicios! Am incercat si eu si a iesit minunat! :*
Foarte bun,bravo
Iefin,economic,eficient.
Foarte buna chiar am incercat reteta a iesit super buna.....
Foarte buna
Foarte buna chear am incercat reteta
Super buna
Perfect si pentru luat in excursii