Pentru un aperitiv interesant, chiar si de sarbatori, reteta aceasta este perfecta! Un chec aperitiv cu sunca, cascaval si masline verzi. Usor de facut si cu un rezultat super gustos ce va incanta gusturile tuturor oaspetilor :-)
Pas cu pas, va explicam cum sa reproduceti aceasta reteta fara prea multe griji.
Taiati maslinele verzi si sunca presata in bucati mici. Incalziti laptele. Preincalzi cuptorul la 180° C.
Bateti ouale. Adaugati faina, praful de copt, sarea si piperul si amestecati. Adaugati si uleiul de masline si amestecati iar. Apoi se adauga laptele fierbinte si se amesteca. Se incorporeaza apoi sunca presata, maslinele si cascavalul ras.
Ungeti cu unt si pudrati cu faina forma de copt. Turnati aluatul in forma si coaceti la 180° C timp de 40 - 45 de minute.
Comentarii:
Extraordinar de bun, musafiri au fost curiosi sa stie reteta!
FOARTE BUN.