Chec aperitiv

Antreuri
Ușor
50 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire40 min
  • Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna, daca primavara tot se incapataneaza sa intarzie, am incercat macar in farfurie sa aduc un strop de culoare cu acest chec. Nici nu-i mare filosofie, te poti folosi de "resturile" din frigider, deci si econom si inventiv. Daca folosesti aceleasi cantitati, vei umple o forma de chec.

    Parizerul, ardeiul si telemeaua se taie cubulete, ceapa se toaca. Se pun toate intr-un bol. Adaugi ouale batute, branza de vaci amestecata cu smantana, condimente si amesteci totul usor, cat sa nu se sfarame dar totusi sa se omogenizeze amestecul. Forma de chec o ungi si o tapetezi cu pesmet. Cuptorul il preincalzesti la 180 de grade. Se umple forma si se pune la cuptor, aprox 45 de min, pana prinde o culoare faina deasupra si e bine inchegata compozitia. Se serveste rece, dupa ce a stat un timp la frigider. Pofta buna.

Punctează această reţetă

Dulceata_de_trandafiriDulceata_de_trandafiri

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Nu trebuie faina asa se face si e foarte bun

abuz

anonymous

Ungen de omleta,

abuz

anonymous

Ar fi genial ,dar nu sunt sigur cä nu trebuie si fäinä.

abuz

anonymous

Cata faina se pune?

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Binisor

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Extraordinar

abuz

anonymous

WOU

abuz

anonymous

Xfdf

abuz
  • pagina 1 / 3