Chec aperitiv
Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire40 min
- Nu-mi amintesc cand am mai purtat martisorul din piept ascuns pe sub pufoaica. Cu drag si voie buna, daca primavara tot se incapataneaza sa intarzie, am incercat macar in farfurie sa aduc un strop de culoare cu acest chec. Nici nu-i mare filosofie, te poti folosi de "resturile" din frigider, deci si econom si inventiv. Daca folosesti aceleasi cantitati, vei umple o forma de chec.
Parizerul, ardeiul si telemeaua se taie cubulete, ceapa se toaca. Se pun toate intr-un bol. Adaugi ouale batute, branza de vaci amestecata cu smantana, condimente si amesteci totul usor, cat sa nu se sfarame dar totusi sa se omogenizeze amestecul. Forma de chec o ungi si o tapetezi cu pesmet. Cuptorul il preincalzesti la 180 de grade. Se umple forma si se pune la cuptor, aprox 45 de min, pana prinde o culoare faina deasupra si e bine inchegata compozitia. Se serveste rece, dupa ce a stat un timp la frigider. Pofta buna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Nu trebuie faina asa se face si e foarte bun
anonymous
Ungen de omleta,
anonymous
Ar fi genial ,dar nu sunt sigur cä nu trebuie si fäinä.
anonymous
Cata faina se pune?
anonymous
Buna
anonymous
Binisor
E
edithke
Excelent
anonymous
Extraordinar
anonymous
WOU
anonymous
Xfdf
Punctează această reţetă