Paste cu branza la cuptor

Ingrediente
6
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se fierb pastele separat in apa cu un varf de sare.
Se scurg bine printr-o strecuratoare si se amesteca cu compozitia formata din oua, branza data prin razatoare sau sfarmata cu furculita, stafide, 1/2 cana zahar, un pliculet zahar vanilat.
Se tapeteaza o cratita sau tava cu ulei si faina si se toarna pastele. Deasupra se presara putin pesmet si se baga la cuptor 15 - 20 minute la foc mediu, pana se face o crusta aramie deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
andra_andrutza
E o reteta simpla, ieftina si repede de facut, Delicios.
am gătit această rețetă
anonymous
Cea mai buna reteta dar eu nu pun pesmet si tot delicios este. Multumesc.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Super buna:**:**:
am gătit această rețetă
anonymous
Super
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bune....dar merge si putina esenta de rom :D
am gătit această rețetă
anonymous
De unde se procura "zahar vanilar", nu am gasit nicaieri!
anonymous
O variantă la telemea este să amestecăm brânză de vaci și puțină brânză de burduf cu zahărul, ouăle, etc.
anonymous
F. buna, multumim.
anonymous
Nu e buna
Punctează această reţetă