Curatam dovleceii apoi ii taiem felii foarte subtiri pe lungime . Ii saram si ii lasam sa stea un pic. Intre timp ne ocupam de umplutura. Dam 200 g de cas pe razatoarea mica, 1 gogosar curatat il taiem cubulete , adaugam 1/2 legatura patrunjel verde tocat si adaugam 1 ou sa lege compozitia.
Condimentam cu sare, piper , delikat dupa gust. Gososarul ramas il spalam , scoatem samburii apoi il umplem cu umplutura si il asezam in mijlocul formei sau tavii in care punem hartie de copt sau folie unsa in prealabil cu ulei ..
Punem pe fiecare felie de dovlecel cate 1 lingurita din umplutura de cas ,rulam si ii asezam in picioare in forma in jurul gogosarului umplut pana forma se umple.Restul de cas il dam pe razatoarea mica, adaugam restul de oua , patrunjel verde tocat ,cele 2 linguri de smantana si condimentam cu sare dupa gust,turnam compozitia peste rulourile de dovlecei si dam totul la cuptor pentru circa 30 minute .
Pe piata este vegeta curata fara monoglutamat de sodiu sau alti aditivi. Mai este vegeta fara zahar sau fara sare. Sunt si amestecuri din legume uscate in diferite combinatii Se gasesc la magazinele naturiste sau pe siturile de profil pe net..
Comentarii (16):
Pe piata este vegeta curata fara monoglutamat de sodiu sau alti aditivi. Mai este vegeta fara zahar sau fara sare. Sunt si amestecuri din legume uscate in diferite combinatii Se gasesc la magazinele naturiste sau pe siturile de profil pe net..
Excelenta!!!!!!!
Ok
EXCEPTIONAL DE BUNA RETETA.CORNELIU P.ONESTI-BC.
Delicios!!!!!!!!!
De nota 10.Cred ca ar fi mai buna cu marar, de gustibus.
Acum o gatesc. Dupa cum miroase de frumos,trebuie sa fie excelenta !
F.bun gustos
Delicios!
Delicios si sanatos !!!!