Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

Știți cât de mult ne place să vă oferim rețete ușoare și originale pentru aperitiv! De data aceasta, combinam dovleceii, șunca și brânză pentru un rezultat ultra gustos. Poftă bună!


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire20 min


Observații

Pot face rulourile cu dovlecei din timp?
Da, este posibil să pregătiți rulourile în avans. Le puteți păstra la frigider timp de 2 zile înainte de a le găti. La momentul necesar, le scoateți din frigider și le coaceți timp de 20 până la 25 de minute la cuptor la 180°C.

Cât timp se păstrează rulourile de dovlecel?
Puteți păstra rulourile timp de 1 zi la frigider într-o cutie ermetică sau învelite în folie alimentară.

Cum se prepară rulouri de dovlecei fără gluten?
Puteți folosi pesmet fără gluten sau fulgi de porumb zdrobiți.

Cum se prepară rulouri vegetariene de dovlecei?
Puteți elimina șunca și adăugați mai multă brânză.

Cu ce ​​pot înlocui șunca în rețetă?
Puteți înlocui șunca presată cu alte felii de mezeluri, de exemplu. Atenție, unele precum mortadela vor avea un gust mai puternic după gătire.

Ce dovlecei să folosești pentru a face rulouri?
Vă recomandăm să folosiți dovlecei lungi.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+