Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
- Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel, felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
- Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
- Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
"Ementaler" e de fapt Emmentaler, cu 2 "m".
anonymous
Gustos!!!!!!!
anonymous
Fara cuvinte...delicios !!
Punctează această reţetă