Rulouri din piept de curcan cu sunca in sos de rodii

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se curata rodiile si se scot samburii.Se pun la fiert cu siropul, vinul si scortisoara.Se lasa sa fiarba cam 20 minute pina devine mai vascos.
  • Fileurile de piept de curcan se pun pe o folie de nailon . Asezam peste ele frunze de patrunjel, felii de sunca, branza si felii de ardei gras colorat. Rulam fileurile strans in folie si le dam la rece 15 minute in frigider.
  • Apoi dam ruladele prin faina, ou batut bine si pesmet amestecat cu migdale macinate.Le prajim bine pe toate partile in baie de ulei apoi le lasam la scurs pe hartie absorbanta.
  • Ruladele taiate in doua le punem pe farfurie si le servim cu sosul de rodii alaturi si cu frunze verzi tocate marunt. Se poate servi cu garnitura de cartofi.

Punctează această reţetă

Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

"Ementaler" e de fapt Emmentaler, cu 2 "m".

abuz

anonymous

Gustos!!!!!!!

abuz

anonymous

Fara cuvinte...delicios !!

abuz