Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Taiem fiecare piept de pui in felii de 1 cm grosime. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
  • Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
  • Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
  • Apoi prin oul batut cu sare si pieper si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarba excesul de ulei.

Punctează această reţetă

AAandradaa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super

abuz