Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Video Player is loading.
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Taiem fiecare piept de pui in felii de 1 cm grosime. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
- Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
- Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
- Apoi prin oul batut cu sare si pieper si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarba excesul de ulei.