Rulouri din piept pui cu rucola si scamorza

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected

      Rulouri cu piept de pui si mozzarella


      Preparare

      Preparare20 min
      Gătire25 min
      • Taiem fiecare piept de pui in felii de 1 cm grosime. Le batem cu batatorul pt snitele, apoi le asezonam cu sare si piper.
      • Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
      • Intindem fiecare felie de carne, peste asezam cateva fasiute de sunca pe care am taiat-o julienne in prealabil, 2 bucatele de scamorza si 8-9 frunze de rucola.
      • Apoi prin oul batut cu sare si pieper si se prajesc in ulei incins. Se scot pe o farfurie cu hartie absorbanta care sa absoarba excesul de ulei.


      Întrebări


      Poze cu rețata gătită de membri

      Comentarii

      Punctează această reţetă:

      18/08/2013

      Super

      (0) (0) abuz



      +