Se face o umplutura morcov, mar,sare,piper macinat si eu adaugat putina scortisoara,cam un sfert de lingurita.dar asta e optional.
Pe fiecare bucata de carne se pune o feliuta subtire de cascaval si umplutura. Apoi se ruleaza si se prinde cu scobitoare. Rulourile se ung cu un amestec din : 1 lg (lingurita ) de pasta ardei iute (sau dulce sau boia dulce ) , 1 lg zahar 1 lg apa Se pun rulourile de pui intr-o cratita sau tigaie si se prajesc in putin unt pe toate partile,sau intr-o cratita cu frigere fara adaos de grasime (cazul meu.). Dupa rumenire se pun la cuptor cam 20 minute la 200 de grade pana se rumenesc.(timpul e acum functie de cuptor ) Eu avand cratita asta,am continuat gatirea pe aragaz.
Cand vedeti ca e aproape gata presarati cu bucatele de unt si la sfarsit cu patrunjel si parmezan. Eu le-am servit cu ciuperci cu lamaie
Comentarii (17):
Nu poate fi de cât bun .Am sa încerc si eu.
Mmm voi incerca,arata bine,si ingredientele sunt bune
Arata bine
Interesanta combinatie intre mere si morcovi :)
Ar trebui încercat
Interesant, o sa incerc si eu...
Bune,bune.
Foarte bun apreciez tot ce faceti sinteti cei mai buni va multumesc pentru tot ce faceti
Foarte bun
Bune