Tăiați benzile de san O F 1 cm înălțime și grosime , care se extind ușor pane cu un ciocan de lemn și se condimentează cu un vârf de cuțit de condimente și Vegeta . Se taie ceapa , ciuperci facilități de curățare , se toacamic ardei gras verde , tăiat în cuburi și se prăjește într- o lingurita de ulei , apoi se condimentează cu Vegeta condimente si se presara cupatrunjel tocat.
Taie bătut și condimentată carne , a pus o lingura de ciuperci umplutura , rola ușor și înveliți fiecare rola o felie de bacon afumat , apoi ia-o cu o scobitoare.
Rulourile se prajesc bine in ulei,iar cand sunt rumenite pe toata suprafata se toarna pe ele vinul alb,se acopera cu nu capac,se mai lasa pe foc inca 5 minute,apoi se scot pe hartie absorbanta pentru a elimina surplusul de grasime. Se servesc calde cu pireu de cartofi si o salata de sezon.
PORTOFELE CU SURPRIZE : Se taie pieptul de pui în bucăți groase cu un cuțit spre interior , astfel încât să nu gauri ca buzunare. Se taie branza si muschi de vita in bucati subtiri , portofolii dimensiunea , se prăjesc în ulei piper și curăța pielea și bucăți din cascaval pe masei musculare.
Pune unul pe altul , piper brânză musculare musculare brânză - prajita , apoi cu grijă introduse în buzunare și piesele piept portofoliul de la margini cu o scobitoare. Bateti ouale cu un praf de sare, pune portofele și fulgi de ovăz și maro ambele părți în ulei fierbinte.
Se scot pe servetele absorbante pentru a elimina surplusul de grasime. Se scot scobitorile.
Se servesc calde alaturi de ciuperci sotate,cu o salata de sezon.