Petitchef

Rulouri din ardei copti si piept de pui

Felul principal
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor
318 Kcal

Ingrediente

4

Sos de ardei copti rosi:

Cost estimat: 10.44 (2.61€/porție)

Preparare

  • Alegem ardei capia cat mai lungi si ii coacem. Cand sunt copti, ii curatam de coaja, le scoatem cotoarele si semintele, ii taiem pe jumatate pe lung. Ii punem intr-un sos de otet, apa, sare, zahar si usturoi si ii lasam pana pregatim pieptul de pui.
  • Sosul de ardei:
    Dupa ce s-au copt ardei se curata de coji si se paseaza in blender. Pentru a iesi mai fin trec printr-o sita. Apoi se pune pe foc intr-un vas impreuna cu suc de rosii, atat cat sa fie de o consistenta potrivita.
  • Se adauga o ceapa intreaga, buchetul de verdeata, putin zahar dupa gust, sare, piper alb. Se da in fiert pana devine potrivit de gros.Cand este gata se indeparteaza si ceapa si legatura de verdeata.
  • Piepturile de pui se dezoseaxa, se indeparteaza pielea si se inpart fiecare in cei doi lobi. Bucatile mici de piept care se desprind se pun deoparte pentru un alt meniu, retinem doar partea mare si compacta. Pe o folie de aluminiu se pune putin unt si se aseaza lobul de piept, condimentat, pe care il rulam cu folia cat mai strans si ermetic.
  • Dupa ce a rulat toti lobi, ii fierbem sau ii dam la cuptor. E i-a dat la cuptor fara sa desfac deloc folia si am lasat sa se faca in sucul lor propiu.
  • Cand sunt gata ii taiem in 2-3 bucati in functie de cat de lungi sunt. Bucatile rezultate le infasuram in fasiile de ardei copti. daca este nevoie ii putem.
  • In scobitori si ii asezam pe farfurie pe un pat de salata verde, iar drept garnitura un piureu de cartofi pusi cu pochul.
  • Ca totul sa devina si mai apetisant si gustos stropim totul cu sos de ardei copti.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 318Kcal
  • Carbo: 35.8g
  • Grăsimi: 4.3g
  • Grăsimi sat.: 0.6g
  • Proteine: 29.1g
  • Fibre: 16.9g
  • Zahăr: 28.8g
  • ProPoints: 8
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (866g)


Poze

Rulouri din ardei copti si piept de pui
Rulouri din ardei copti si piept de pui - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

n-i--, 13/08/2016

Petru Redactia Petitchef: va rog,(cred ca si multi alti cititori ai retetele prezentate de Dvs.,cum sunt si eu), sa faceti o selectie a retetelor ce va sunt trimise, si sa le trimiteti inapoi analfabetilor care se trezesc sa propuna toate prostiile ce le trec prin cap si sa ne manance timpul si nervii citindu-le, cum este aceasta individa care si "mananca prostiile screse".

(0) (0) Abuz
13/08/2016

Am punctat pt. idee, in rest nu se intelege mai nimic...nu e nici in romana si nici explicita!

(0) (0) Abuz
11/08/2016

Tu esti proasta rau de tot. Nu te joci si nu glumesti. Mai bine te-ai duce la scoala ca limba romana ai invatat-o dupa ureche ca la tigani, Pfui !

(0) (0) Abuz
11/08/2016

"Piepturile de pui" Tu unde ai invatat romaneste? Parca se zice corect "Pieptii de pui"
"lobul de piept" Tu confunzi pieptul cu plamanul, ca numai ala are lobi!

(0) (0) Abuz
cris_nedelcovici, 19/11/2015

...complicat...degeaba !!! si fiertul pieptului in aluminiu !!!!! nesanatos...

(0) (0) Abuz
29/07/2013

Super bun !!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează