Se spala dovleceii si cu ajutorul cutitului de curatat legume se taie felii foarte subtiri, pe lungime .
Se da branza pe razatoare si se amesteca cu 1 ou si cu jumatate din mararul tocat.
Pe fiecare felie de dovlecel se aseaza o gramajoara din compozitia de branza. Se ruleaza apoi, nu foarte strans, sa nu se rupa. Se pun rulourile in picioare intr-o forma rotunda unsa cu unt/ulei.
Se amesteca smantana cu crema-branza, mararul si ouale ramase si se toarna peste compozitia de dovlecei.
Se da la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 grade. Se lasa in forma sa se racoreasca bine si se feliaza .
Prima oara cand am incercat "rulourile", nu am prea reusit sa le fac sa stea drepte dar asta nu a fost o problema, rezultatul fiind (oarecum) mai putin surprinzator, insa la fel de gustos.
Dragilor, rulou se face din fasiile de dovlecel pe care se pune pasta de branza si se ruleaza!!!! Dar, probabil ca unii dintre noi nu au invatat romaneste inca!
Imaginea este din alt film, deoarece arata ca o musaca. Unde se pune sarea ? dupa parerea mea nu are ce cauta in aceasta reteta, la fel si crema de branza care seamana a reclama. Eu pun in amestecul de branza putin morcov ras,ardei gras rosu si ciuperci taiate julien.
Comentarii:
Gunoi.
Dragilor, rulou se face din fasiile de dovlecel pe care se pune pasta de branza si se ruleaza!!!! Dar, probabil ca unii dintre noi nu au invatat romaneste inca!
Este o reteta total aiurea! Pai daca se fac rulouri, cum se taie felii?!!! Si multe alte inadvertente.
Imaginea este din alt film, deoarece arata ca o musaca. Unde se pune sarea ? dupa parerea mea nu are ce cauta in aceasta reteta, la fel si crema de branza care seamana a reclama. Eu pun in amestecul de branza putin morcov ras,ardei gras rosu si ciuperci taiate julien.
Maine fac si eu... Abia astept!!!!!