Petitchef

Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor

Felul principal
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se spala dovleceii si cu ajutorul cutitului de curatat legume se taie felii foarte subtiri, pe lungime .
  • Se da branza pe razatoare si se amesteca cu 1 ou si cu jumatate din mararul tocat.
  • Pe fiecare felie de dovlecel se aseaza o gramajoara din compozitia de branza. Se ruleaza apoi, nu foarte strans, sa nu se rupa. Se pun rulourile in picioare intr-o forma rotunda unsa cu unt/ulei.
  • Se amesteca smantana cu crema-branza, mararul si ouale ramase si se toarna peste compozitia de dovlecei.
  • Se da la cuptor pentru 30-35 de minute la 180 grade. Se lasa in forma sa se racoreasca bine si se feliaza .
  • Prima oara cand am incercat "rulourile", nu am prea reusit sa le fac sa stea drepte dar asta nu a fost o problema, rezultatul fiind (oarecum) mai putin surprinzator, insa la fel de gustos.


Poze

Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor
Rulouri de dovlecei cu branza, la cuptor - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

steve_s2022, 18/10/2022

Gunoi.

(0) (0) Abuz
Eu, 10/08/2020

Dragilor, rulou se face din fasiile de dovlecel pe care se pune pasta de branza si se ruleaza!!!! Dar, probabil ca unii dintre noi nu au invatat romaneste inca!

(0) (0) Abuz
23/03/2017

Este o reteta total aiurea! Pai daca se fac rulouri, cum se taie felii?!!! Si multe alte inadvertente.

(1) (2) Abuz
nimeni, 22/03/2017

Imaginea este din alt film, deoarece arata ca o musaca. Unde se pune sarea ? dupa parerea mea nu are ce cauta in aceasta reteta, la fel si crema de branza care seamana a reclama. Eu pun in amestecul de branza putin morcov ras,ardei gras rosu si ciuperci taiate julien.

(1) (1) Abuz
13/06/2014

Maine fac si eu... Abia astept!!!!!

(0) (1) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecei cu sardine
Rulouri de dovlecei cu sardine
20 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează