Ingrediente: 1 kg amestec de legume de care va plac 2 legaturi de marar 3 catei de usturoi - 2 oua 300 ml smantana 2 Lg(lingura) faina 150 g cascaval ras 150 g...
Ingrediente: Sos de tomate: 1 ceapa mica 60 ml ulei 2 catei de usturoi pisati 1 cutie rosii in bulion taiate marunt (800 ml) 1 lingurita oregano uscat Pentru...
Ingrediente: 1. Roşii rotunde de grădină 2. Brânză sau caş, merge şi brânză de burduf, mozzarella sau orice specialitate aveţi (apropo, caşul usor copt sau...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 2 linguri de unt 1 ceapa fin tocata 2 catei de usturoi maruntit 1 ardei rosu 200 g sunca 200 g branza mozzarella rasa(sau cascaval) 3 linguri de...
Ingrediente: 500 g somon un manunchi de brocoli 200 g ciuperci proaspete 500 g cartofi curatati un ardei gras rosu 100 g smantana proaspata 2 linguri de...
Ingrediente: 4 rosii mari 380-400 g. branza Mozzarella (sau telemea) 3-4 linguri ulei de masline piper macinat mare 1 lingurita busuioc uscat (sau oregano)
Ingrediente: 800 g cartofi fierti in coaja 3-4 oua, depinde cat de mari sunt 2 linguri de smantana 200 g telemea sarata, rasa 100 g branza de burduf 100 g...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.