Sfecla rosie si rulouri din piept de pui la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 h 20 m

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Verrine cu rucola si sfecla rosie


Preparare

Preparare20 min
Gătire2 ore
  • Spalam sfecla rosie si taiem capetele; o taiem in 4-6 bucati.Pregatim folia de aluminiu. Punem pe una din foliile de aluminiu jumatate din cantitatea de sfecla rosie. Stropim bine sfecla cu ulei de masline si cu 2-3 linguri de otet balsamic.
  • Condimentam cu sare,piper si rozmarin. Inchidem bine pachetele de sfecla rosie si le dam la cuptor la 400F, aproximativ 45min.
  • Intre timp batem pieptul de pui, ca pe snitel; il condimentam cu sare si piper. Il umplem cu o felie de bacon si o bucata de mozarella; apoi rulam si inchidem bine. Repetam cu toata cantitatea de piept de pui.
  • Cand am terminat de preparat rulourile, le dam bine prin ou, batut bine cu o lingura de apa. Le dam apoi prin pesmet cu parmezan si condimente, si le prindem la cele doua capete cu scobitori.
  • Pregatim o tava, unsa cu putin ulei de masline, in care asezam rulourile din piept de pui si le dam la cuptor, tot la 400F timp de aproximativ o ora, sau pana sunt rumenite si patrunse bine.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

15/08/2011

Merita incercat acest fel de mancare!

(0) (0) abuz



+