Rulouri de clătite cu sfeclă roșie, umplute cu ricotta și rucola

Antreuri
3 porții
Foarte ușor
1 h 4 m

Ați încercat vreodată combinația neobișnuită de sfeclă roșie, ricotta și rucola? Rulourile noastre din clătite vă vor surprinde! Pe lângă faptul că oferă clătitelor o culoare vibrantă, sfecla roșie îmbogățește preparatul cu proprietățile sale antioxidante și aportul său de vitamine și minerale. Ricotta proaspătă și ușoară adaugă cremozitate preparatului, în timp ce rucola, cu aroma sa ușor picantă și amară, creează un contrast de gust care echilibrează perfect dulceața sfeclei. Rulourile din clătite cu sfeclă roșie sunt, de asemenea, foarte versatile, le puteți umple cu alte ingrediente și le puteți adapta la nevoile dvs. (găsiți mai multe informații mai jos, în secțiunea de sfaturi). Urmați rețeta pas cu pas și încercați acest antreu rece, vegetarian care vă va impresiona invitații!


Ingrediente

3

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare50 min
Gătire4 min

Observații

Cât timp se păstrează rulourile din clătite cu sfeclă umplute cu ricotta și rucola?

Câteva zile la frigider, într-un recipient etanș. Lăsați-le cel puțin 10 minute la temperatura camerei înainte de a le servi.

Pot să prepar în avans clătitele cu sfeclă roșie?

Bineînțeles. Clătitele se păstrează 3 zile în frigider, acoperite bine cu folie alimentară.

Ce pot folosi în loc de brânză ricotta?

O puteți înlocui cu alte brânzeturi cremă: brânză proaspătă de capră, philadelphia, robiola sau brânză vegană cu ierburi de casă.

Ce pot adăuga pentru a face rulourile din clătite din sfeclă roșie mai crocante?

Puteți adăuga nuci tocate, migdale tocate sau muguri de pin la umplutură.

Ce pot face dacă am resturi de sfeclă roșie?

Puteți folosi sfecla roșie în salate, o puteți folosi pentru a face un velouté sau chiar un excelent risotto cu sfeclă roșie și gorgonzola.

Cum ung tigaia cu unt pentru a pregăti clătitele?

Puneți o bucată de unt într-un șervet de hârtie. Frecați-l pe toată suprafața tigăii când aceasta este fierbinte, având grijă să nu vă ardeți degetele.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+