Ciuperci umplute cu sunca la cuptor

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga ceapa si usturoiul; se prajesc pentru 4-5 minute. Se adauga ardeiul maruntit, sunca taiata bucati mici, mozarella, pasta de tomate si condimentele .
- Se lasa putin pe foc apoi se umple ciupercile cu acest amestec. Se aseaza ciupercile pe o foaie de copt sau aluminiu si se introduc in cuptor pentru 20 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cu sunca si cascaval sunt si mai delicioase.
am gătit această rețetă

alina_a2014_1_2_3
Cand e aproape gata, in tigaie, daca mai adaugati un ou intreg batut bine (eu l-am batut in blender) si o cat luati intre degete cascaval, mai amestecati 1 min si opriti focul, rezulta o delicatesa!! ft ft buna!
am gătit această rețetă
anonymous
Voi incerca aceasta reteta... multumesc!
am gătit această rețetă
anonymous
Perfect...
am gătit această rețetă
anonymous
Se umple ciupercile? Eu zic ca se umplu, ca e mai multe!
R
radu cruceru
Cred ca preparatele sunt gustoase, dar nu cred ca se pune mozzarella in tigaie la prajit. Cred ca, la sfarsit, se pune pe deasupra amestecului din tigaie care se pune pe ciuperci !
anonymous
Super
anonymous
Is nais delicios
anonymous
Fffffffffffffffffff buna
anonymous
Delicios
Punctează această reţetă