Ciuperci umplute la cuptor

CIUPERCI UMPLUTE LA CUPTOR
Felul principal
Foarte ușor
25 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire10 min
  • Ciupercile se spala,se scot usor cotoarele si se curata negreala din "palarii". Se tin 10 minute in apa cu putin otet ,dupa care se clatesc si se lasa la zvantat.
  • Cotoarele se toaca marunt si se calesc impreuna cu ceapa tocata marunt,usturoiul tocat marunt sau zdrobit,rosiile taiate cubulete mici,mararul tocat marunt,sare,piper,putina scortisoara,condimente,2 linguri de pesmet si o lingura de digesta praf pentru a trage din surplusul de zeama de la ciuperci.Spre sfarsit puneti putin vin.
  • Intr-un vas de yena sau o tava se toarna putin de ulei si se presara o lingura de pesmet.Asezam ciupercile in tava, le stropim cu zeama de lamaie ,dupa care se vor umple cu compozitia racita.Printre ciuperci presaram 3-4 cuisoare.
  • Se introduce tava la cuptor,iar spre sfarsit se toarna din nou putin vin.Sunt delicioase si se servesc atat reci cat si calde,simple sau garnitura la carne de orice fel,peste.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O reteta foarte buna

abuz

anonymous

No comment

abuz

anonymous

Bini bini biniditat!!

abuz

anonymous

F bune!

abuz