Petitchef

Ciuperci umplute cu ficatei de pasare la cuptor

Antreuri
4 porții
30 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se iau ciuperci cu palaria mare, se curata, se indeparteaza coditele, iar pe o tava tapetata cu unt se pun aceste ciuperci cu un pic de unt in ele:


    Se spala si se curata o punga de ficatei de pasare:


    Se toaca ficateii de pasare, coditele de la ciuperci, 7-8 catei de usturoi, ardei gras rosu/verde (optional), patrunjel, 2 oua, diverse condimentee (oregano, busuioc si cimbru am pus eu, iar daca vreti condimentat puneti un pic de ardei iute tocat), sare si piper si se caleste putin in wok (tigaie):


    Se umplu ciupercile din tava si se presara putin coriandru praf deasupra. Separat se pregateste un pahar de vin alb cu un pahar de apa si se toarna in tava. Trebuie ca ciupercile sa fie pina la jumatate in aceasta compozitie de vin cu apa. In tava se pun 1-2 foi de dafin si se da la cuptor. Dupa cam 30 de minute se presara peste ele cascaval ras si se mai lasa la cuptor cam 10 minute.
    Se scot intr-un vas si se acopera cu sosul de vin din tava.
    Se pot minca asa cum sunt ca antreu sau ca o garnitura la orice facut pe baza de carne de pasare:



    Sa aveti pofta!


Poze

Ciuperci umplute cu ficatei de pasare la cuptor
Ciuperci umplute cu ficatei de pasare la cuptor - poza 2
Ciuperci umplute cu ficatei de pasare la cuptor - poza 3

Întrebări:




Comentarii (31):

25/06/2013

Cand vrei sa le faci de post inlocuiesti ficateii cu coditele ciupercilor

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/09/2015

Reteta pare grozava si as dori sa o fac si eu, tinand cont si de comentariile aferente. Dar, spune sincer, ciupercile le-ai cules din copac? Vad ca ale tale au codite, nu picioruse!

(0) (0) Abuz
24/02/2014

Le-am incercat,sunt excelente

(0) (0) Abuz
gica_s2014
gica_s2014, 22/01/2014

Foarte bun

(0) (0) Abuz
31/10/2013

Foarte bune!

(0) (0) Abuz
19/09/2013

Mmmmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
01/07/2013

Sigur voi face reteta. imi plac toate ingredientele, asa ca........va fi un succes.

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Nu pot sa comentez inca pentru ca nu am gatit reteta.Dar pot spune ca,citind-o, am deja fantana in gura.....

(0) (0) Abuz
28/06/2013

Excelent

(0) (0) Abuz
26/06/2013

De retinut

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează