Ciuperci umplute la cuptor


Un aperitiv foarte gustos, foarte simplu de realizat ?i foarte aspectuos ?i totodat? o important? surs? de proteine..
Ave?i nevoie de:
-10 ciuperci destul de mari
- un ardei capia ro?u
- un ardei verde
- 4 fire de ceap? proasp?t?
- 2-3 felii de kaiser
- ca? de vac? ( ca?caval )
- unt , sos de ro?ii (bulion), ketchup
- sare, piper
1. Ciupercile se spal? , se cur??? ?i li se rup codi?ele.

2. În oala de tuci a bunicii se pun toate ingredientele la c?lit în pu?in unt, pân? ceapa devine sticloas? . Se asezoneaz? cu sare ?i piper.

Ciupercile se a?eaz? în tav? cu p?l?ria în sus .
4. În fiecare p?l?rie se pune pu?in unt ?i pu?in ketchup.

6. Peste ciupercile umplute cu amestecul de legume ?i kaiser , se pune câte o buc??ic? sau doua de ca? de vac?.
7. Iar înainte de a le b?ga în cuptor turna?i în fiecare p?l?rie pu?in bulion.

8. Se pune tava la cuptor la foc potrivit cca 30-40 min. , din care primele 30 min. tava ar trebui s? fie acoperit? cu folie de Al.

POFT? BUN? !!!!


Bucataria familiei mele
Comentarii
anonymous
...cu mici modificări. :) Am renunţat la bulion şi ketchup
anonymous
Foarte buna! Felicitari si multumesc pentru reteta!
doina
Reteta foarte buna. Este scrisa cu diacritice, de aceea apar semnele de intrebare. Multumesc si felicitari
anonymous
Si tu culegi ciupercile din copaci? Vad ca ale tale au codite in loc de picioruse! La punctul 1 scrii ca ciupercile se cur! Ai uitat sa sa scrii ca se baga in ...
anonymous
Super!
anonymous
Este buna reteta
anonymous
Exceptionale
anonymous
Super
anonymous
Unu stii nici sa te exprimi lasa de dorit
anonymous
Excelent