Ciuperci umplute la cuptor


Un aperitiv foarte gustos, foarte simplu de realizat ?i foarte aspectuos ?i totodat? o important? surs? de proteine..
Ave?i nevoie de:
-10 ciuperci destul de mari
- un ardei capia ro?u
- un ardei verde
- 4 fire de ceap? proasp?t?
- 2-3 felii de kaiser
- ca? de vac? ( ca?caval )
- unt , sos de ro?ii (bulion), ketchup
- sare, piper
1. Ciupercile se spal? , se cur??? ?i li se rup codi?ele.

2. În oala de tuci a bunicii se pun toate ingredientele la c?lit în pu?in unt, pân? ceapa devine sticloas? . Se asezoneaz? cu sare ?i piper.

Ciupercile se a?eaz? în tav? cu p?l?ria în sus .
4. În fiecare p?l?rie se pune pu?in unt ?i pu?in ketchup.

6. Peste ciupercile umplute cu amestecul de legume ?i kaiser , se pune câte o buc??ic? sau doua de ca? de vac?.
7. Iar înainte de a le b?ga în cuptor turna?i în fiecare p?l?rie pu?in bulion.

8. Se pune tava la cuptor la foc potrivit cca 30-40 min. , din care primele 30 min. tava ar trebui s? fie acoperit? cu folie de Al.

POFT? BUN? !!!!


Bucataria familiei mele
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/12/2013
...cu mici modificări. :) Am renunţat la bulion şi ketchup
am gătit această rețetă
doina,
09/11/2020
Reteta foarte buna. Este scrisa cu diacritice, de aceea apar semnele de intrebare. Multumesc si felicitari
09/06/2018
Si tu culegi ciupercile din copaci? Vad ca ale tale au codite in loc de picioruse! La punctul 1 scrii ca ciupercile se cur! Ai uitat sa sa scrii ca se baga in ...