Ciupercile se spala si se curata de pielita de deasupra palariei pentru ca da un gust amar mancarii.Piciorusele se separa.
Piciorusele ciupercilor se toaca marunt sau se taie cubulete.
Se curata cepele, se taie marunt si se calesc in putin ulei impreuna cu ciupercile tocate. Dupa ce se mai racoreste compozitia, se adauga patrunjelul tocat marunt si se omogenizeaza bine. Cu acest amestec se umplu palariile ciupercilor si se aseaza intr-o tava de aragaz unsa bine cu ulei.
La urma se presara pe deasupra cascaval ras, sau se lasa asa, daca vreti sa fie mancare de post.
Se adauga o cana de apa sau de vin in tava si se da 30 de minute la foc potrivit, la cuptor.
Noi a preferat sa punem apa, nu stiu daca toata lumea ar fi agreat gustul mancarii preparate cu vin alb.
Cand este gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca in tava, apoi se pun ciupercile pe un platou si se servesc calde.
Comentarii (13):
SUPERBE
Simplu si gustos
Mi-as dori ca ciupercile sa fie mai accesibile la pret,sa le putem savura mai des...
O nebunie de gusturi si arome
Superrrr!!
Okkkkkkk
Foarte buneeee
Super
Super buna
Bbbbbbbbbbbbbbb