Ciuperci umplute (montignac)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Se indeparteaza piciorusele, se taie partea care a stat in pamant si se toaca marunt.Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga piciorusele tocate, carnea de pui tocata, supa, cat sa le acopere.adaugam si condimente si mai tinem pe foc cateva minte.
- Asezam ciupercile intr-o tava termorezistenta, le umplempresaram cascavalul ras si dam la cuptor cca 25-30 minute la foc mediu presaram patrunjel verde si papam!sanatos si gustos!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Diana Lucia
Carnea de pui nu se fierbe. Este suficient ca, tocata fiind, se va praji usor cu ceapa si condimentele pe foc, apoi va mai sta la cuptor vreo 20-30 de min ca umplutura a ciupercilor. Asa ca.
am gătit această rețetă
anonymous
Am facut si eu , sunt foarte bune !!
anonymous
Delicios
anonymous
Foarte gustos !
anonymous
Foarte gustoasa!
anonymous
Fffffff. bune...
anonymous
Sint foarte gustoase
anonymous
Super
anonymous
Rsupe
anonymous
Fffffffffffff.bun
Punctează această reţetă