Se indeparteaza piciorusele, se taie partea care a stat in pamant si se toaca marunt.Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga piciorusele tocate, carnea de pui tocata, supa, cat sa le acopere.adaugam si condimente si mai tinem pe foc cateva minte.
Asezam ciupercile intr-o tava termorezistenta, le umplempresaram cascavalul ras si dam la cuptor cca 25-30 minute la foc mediu presaram patrunjel verde si papam!sanatos si gustos!
Carnea de pui nu se fierbe. Este suficient ca, tocata fiind, se va praji usor cu ceapa si condimentele pe foc, apoi va mai sta la cuptor vreo 20-30 de min ca umplutura a ciupercilor. Asa ca.
Comentarii (11):
Carnea de pui nu se fierbe. Este suficient ca, tocata fiind, se va praji usor cu ceapa si condimentele pe foc, apoi va mai sta la cuptor vreo 20-30 de min ca umplutura a ciupercilor. Asa ca.
Am facut si eu , sunt foarte bune !!
Delicios
Foarte gustos !
Foarte gustoasa!
Fffffff. bune...
Sint foarte gustoase
Super
Rsupe
Fffffffffffff.bun