Ciuperci umplute (montignac)

Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire30 min
  • Se indeparteaza piciorusele, se taie partea care a stat in pamant si se toaca marunt.Ceapa se caleste in putin ulei de masline, se adauga piciorusele tocate, carnea de pui tocata, supa, cat sa le acopere.adaugam si condimente si mai tinem pe foc cateva minte.
  • Asezam ciupercile intr-o tava termorezistenta, le umplempresaram cascavalul ras si dam la cuptor cca 25-30 minute la foc mediu presaram patrunjel verde si papam!sanatos si gustos!

Punctează această reţetă

leofloriLeoflori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Diana Lucia

Carnea de pui nu se fierbe. Este suficient ca, tocata fiind, se va praji usor cu ceapa si condimentele pe foc, apoi va mai sta la cuptor vreo 20-30 de min ca umplutura a ciupercilor. Asa ca.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am facut si eu , sunt foarte bune !!

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Foarte gustos !

abuz

anonymous

Foarte gustoasa!

abuz

anonymous

Fffffff. bune...

abuz

anonymous

Sint foarte gustoase

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Rsupe

abuz

anonymous

Fffffffffffff.bun

abuz
  • pagina 1 / 2