Petitchef

Ciuperci umplute cu pui, ardei si branza Cedar

O reteta usor de facut, foarte gustoasa :)

Antreuri
4 porții
15 min
45 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute, apoi ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete.Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.
  • Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).Enjoy!


Întrebări:

Se pot servi si reci ?

Răspuns:

Da se pot servi si reci sub forma de aperitiv dar si ca si fel principal alaturi de o salata( pe acestea le recomand calde, se pot si reincalzi in cuptor). O seara placuta




Comentarii (23):

dragomir_a2015
dragomir_a2015, 22/02/2015

!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
25/02/2014

Eu am facut cu sunca presata si a iesit tot asa de gustoasa cum se pare ca este si aceasta!

am gătit această rețetă (1) (1) Abuz
23/02/2014

Sunt delicioase.

am gătit această rețetă (1) (1) Abuz
kun_i2016
kun_i2016, 10/09/2018

Pare deosebit.

(0) (0) Abuz
17/10/2015

EXCELENTE CIUPERCILE UMPLUTE.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

(0) (0) Abuz
17/10/2015

Unii scriu ca e o combinatie stupida, eu as extinde epitetul si asupra autoarei!

(0) (0) Abuz
22/02/2015

F.bune hranitoare

(0) (0) Abuz
22/02/2015

:) :) :)

(0) (0) Abuz
22/02/2015

Sunt foarte bune si cu o garnitura de salata pentru dinner.

(0) (0) Abuz
01/09/2014

Cu mici retusuri,merge

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Paste cu ardei și brânză proaspătă
Paste cu ardei și brânză proaspătă
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Frigarui de pui cu ardei
Frigarui de pui cu ardei
3 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Humus de ardei roșu
Humus de ardei roșu
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează