Incepem prin a spala bine si repede ciupercile, apoi le rupem cotorul si il maruntim. Intr-o tigaie punem o putin ulei de masline si pasta de ardei sau ardeiul taiat cubulete mici si il lasam pana se inmoaie putin, cam 3 minute, apoi ansoa ,amestecam bine si adaugam si pieptul de pui taiat cubulete.Lasam pe foc pana puiul este gata cam 7-8 minute, condimentam cu sare si piper.
Luam ciupercile si le saram si piperam apoi amestecam branza cu pieptul de pui si patrunjelul tocat apoi imparim umplutura in 8 parti si le punem in ciuperci.Ciupercile le punem pe o tava cu hatrie de copt si le dam la 200 grade in cuptorul preincalzit pana branza se topeste si capata o culoare aurie( cam 20 minute).Enjoy!
Da se pot servi si reci sub forma de aperitiv dar si ca si fel principal alaturi de o salata( pe acestea le recomand calde, se pot si reincalzi in cuptor). O seara placuta
Comentarii (23):
!!!!!!!!!!!!
Eu am facut cu sunca presata si a iesit tot asa de gustoasa cum se pare ca este si aceasta!
Sunt delicioase.
Pare deosebit.
EXCELENTE CIUPERCILE UMPLUTE.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
Unii scriu ca e o combinatie stupida, eu as extinde epitetul si asupra autoarei!
F.bune hranitoare
:) :) :)
Sunt foarte bune si cu o garnitura de salata pentru dinner.
Cu mici retusuri,merge