Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci
Antreuri
3 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min


Întrebări

Reteta este buna dar la ce temperatura trebuie incalzit cuptorul

În mod normal 200 grade C. Cuptoarele difera foarte mult intre ele, de aceea trebuie supravegheate cu atentie.


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7
24/08/2015

Delicioaseeeeeeee

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
05/06/2015

Foarte bune

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/05/2015

Super!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
20/02/2015

Arata super bine

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
31/12/2014

Super buna , usor de facut si merge bine cu un paharel de ceva....

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/11/2014

Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/01/2014

Am incercat aceasta reteta,mi-a placut f. mult.Felicitari !

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
11/10/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
platon_n2013
platon_n2013, 15/07/2013

IMI PLACE RETETA

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/06/2013

Super bune a mancat sotia tot :)))

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 7



+