Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ciuperci umplute cu branza de vaci
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

3

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
    Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
    Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
    Condimentam cu sare si piper.

    Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.

    Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.

    Bon Appetit!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Reteta este buna dar la ce temperatura trebuie incalzit cuptorul

În mod normal 200 grade C. Cuptoarele difera foarte mult intre ele, de aceea trebuie supravegheate cu atentie.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 7

anonymous

Delicioaseeeeeeee

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata super bine

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna , usor de facut si merge bine cu un paharel de ceva....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am incercat aceasta reteta,mi-a placut f. mult.Felicitari !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz
platon_n2013

platon_n2013

IMI PLACE RETETA

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bune a mancat sotia tot :)))

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 7