Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile. Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei. Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt. Condimentam cu sare si piper.
Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.
Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.
Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.
Comentarii (64):
Delicioaseeeeeeee
Foarte bune
Super!
Arata super bine
Super buna , usor de facut si merge bine cu un paharel de ceva....
Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.
Am incercat aceasta reteta,mi-a placut f. mult.Felicitari !
Foarte buna
IMI PLACE RETETA
Super bune a mancat sotia tot :)))