Petitchef

Ciuperci umplute cu branza de vaci

Antreuri
3 porții
10 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
    Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
    Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
    Condimentam cu sare si piper.

    Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.

    Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.

    Bon Appetit!


Întrebări:

Reteta este buna dar la ce temperatura trebuie incalzit cuptorul

Răspuns:

În mod normal 200 grade C. Cuptoarele difera foarte mult intre ele, de aceea trebuie supravegheate cu atentie.




Comentarii (64):

24/08/2015

Delicioaseeeeeeee

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/06/2015

Foarte bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/05/2015

Super!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/02/2015

Arata super bine

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2014

Super buna , usor de facut si merge bine cu un paharel de ceva....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/11/2014

Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/01/2014

Am incercat aceasta reteta,mi-a placut f. mult.Felicitari !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/10/2013

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
platon_n2013
platon_n2013, 15/07/2013

IMI PLACE RETETA

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/06/2013

Super bune a mancat sotia tot :)))

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 7

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Rosii umplute - simplu si gustos
Rosii umplute - simplu si gustos
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează