Ciuperci umplute cu branza de vaci

Ingrediente
3
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Ciupercile se spala si se indeparteaza piciorusele, avand grija sa ramana intacte palariile.
Picioarele ciupercilor,usturoiul si ceapa verde se toaca marunt si se pune la calit in unt si ulei.
Dupa ce se raceste se amesteca cu oualele, branza de vaci si mararul tocat marunt.
Condimentam cu sare si piper.
Ciupercile se umplu cu aceasta compozitie si se dau la cuptor pentru 30 minute pentru gratinare.
Servim fierbinti, ornand cu ceapa verde tocata marunt si patrunjel verde.
Bon Appetit!
Întrebări
Reteta este buna dar la ce temperatura trebuie incalzit cuptorul
În mod normal 200 grade C. Cuptoarele difera foarte mult intre ele, de aceea trebuie supravegheate cu atentie.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
31/12/2014
Super buna , usor de facut si merge bine cu un paharel de ceva....
am gătit această rețetă
29/11/2014
Sunt foarte bune ciupercile cu branza de vaci, dar va recomand sa incercati si cu branza de burduf, dar fara usturoi. Poate sa-mi spuna cineva cum gratineaza ciupercile pentru a fi moi? Ale mele raman cam necoapte.
am gătit această rețetă
15/01/2014
Am incercat aceasta reteta,mi-a placut f. mult.Felicitari !
am gătit această rețetă
