Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)

Aperitiv
Foarte ușor
30 min

Ne-au mai rămas niște ciuperci și în loc să le prăjim, am decis să le coacem la cuptor! Dar mai întâi, le-am umplut cu un amestec aromat, așa cum ne place nouă. Datorită mozzarellei, acest amestec este bine legat.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Pregătiți ingredientele pentru umplutură: tăiați roșiile uscate, mozzarella și măslinele în bucăți mici. Tocați usturoiul, tocați pătrunjelul.
    Amestecați toate aceste ingrediente într-un bol de salată. Adaugați parmezanul ras și puțin piper și amestecați din nou.
  • Scoateți piciorușele ciupercilor și curățați-le cu o cârpă umedă.
    Așezați-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt.
  • Folosind o lingură, adăugați umplutura în centrul ciupercilor.
  • Gătiți 20 de minute la 180°C (ajustați timpul în funcție de mărimea ciupercilor).
    Savurați ;-)

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: