Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ne-au mai rămas niște ciuperci și în loc să le prăjim, am decis să le coacem la cuptor! Dar mai întâi, le-am umplut cu un amestec aromat, așa cum ne place nouă. Datorită mozzarellei, acest amestec este bine legat.
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Cum să gătești tăiței buldak cu aromă de carbonara? cea mai buna reteta!
-
Aperitiv cu carne uscata
-
Verrine de sfeclă: un aperitiv ușor și proaspăt
-
Coroniță aperitiv
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Pregătiți ingredientele pentru umplutură: tăiați roșiile uscate, mozzarella și măslinele în bucăți mici. Tocați usturoiul, tocați pătrunjelul.
Amestecați toate aceste ingrediente într-un bol de salată. Adaugați parmezanul ras și puțin piper și amestecați din nou. - Scoateți piciorușele ciupercilor și curățați-le cu o cârpă umedă.
Așezați-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt. - Folosind o lingură, adăugați umplutura în centrul ciupercilor.
- Gătiți 20 de minute la 180°C (ajustați timpul în funcție de mărimea ciupercilor).
Savurați ;-)
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!