Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ne-au mai rămas niște ciuperci și în loc să le prăjim, am decis să le coacem la cuptor! Dar mai întâi, le-am umplut cu un amestec aromat, așa cum ne place nouă. Datorită mozzarellei, acest amestec este bine legat.
Pregătiți ingredientele pentru umplutură: tăiați roșiile uscate, mozzarella și măslinele în bucăți mici. Tocați usturoiul, tocați pătrunjelul. Amestecați toate aceste ingrediente într-un bol de salată. Adaugați parmezanul ras și puțin piper și amestecați din nou.
Scoateți piciorușele ciupercilor și curățați-le cu o cârpă umedă. Așezați-le pe o tava tapetata cu hârtie de copt.
Folosind o lingură, adăugați umplutura în centrul ciupercilor.
Gătiți 20 de minute la 180°C (ajustați timpul în funcție de mărimea ciupercilor). Savurați ;-)