Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Obtinuta in mod traditional din lapte de bivolita, mozzarella a cucerit repede lumea intreaga datorita prospetimii si gustului dulce, si este unul dintre cele mai reprezentative produse ale culturii gastronomice italiene.
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri...
Ingrediente: 150 gr bile de mozzarella (aproximativ 20 de bile) 160 gr masline verzi fără sâmburi (aproximativ 40) 30 gr rozmarin proaspăt (aproximativ 6...
Ingrediente: 2 rulouri de aluat de pizza 200 gr de mini mozzarella (sau mozzarella taiata) 150 gr de unt 2 catei de usturoi 1 lingura de patrunjel proaspat,...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 300 g branza mozzarella 200 g smantana groasa 1 lingura suc de lamaie 2 galbenusuri 1/2 lingurita sare 40 g amidon de porumb (cornstarch) 80 g...
Ingrediente: 8 felii mari paine 200 g kaizer felii subtiri 2 mozzarela sau cascaval 1 rosie mare 1 catel usturoi mic 2 frunze busuioc verde 5 linguri ulei de...
Ingrediente: 300 g faina alba 2 oua 150 ml lapte 100 g unt 70 g smantana 100 g cascaval 50 g mozzarela 30 g masline 30 g somon afumat 1 plic praf de copt si un...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml apa calduta 1 plic drojdie uscata 7g 40 g unt 10 ml ulei 1 lingurita zahar 1 lingurita sare Pentru topping : salam...