Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
Rețeta simplă și eficientă prin excelență pentru aperitiv este aici! Și pentru că pesto roșu este subestimat, am decis să-l punem în centrul atenției în această rețetă.
Ingrediente
10
Rețete inrudite
-
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
-
Baghete rasucite cu susan
-
Pesto rosu
-
Humus de ardei roșu
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Desfaceți aluatul foietaj și întindeți pesto roșu pe una dintre jumătăți. Deasupra presărați mozzarella rasă și cimbru.
- Acoperiți aluatul de foietaj cu cealaltă jumatate (pentru a acoperi partea cu pesto roșu) și tăiați fâșii de aproximativ 1 cm lățime.
Luați fiecare bandă între degete și răsuciți-o. - Puneți baghetele răsucirile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
Ungeți-le cu gălbenuș bătut și stropiți-le cu semințe de susan. - Coaceți 15 minute la 180°C. Gata!
Echipamente de gătit
cuptor