Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella

Aperitiv
Foarte ușor
25 min

Rețeta simplă și eficientă prin excelență pentru aperitiv este aici! Și pentru că pesto roșu este subestimat, am decis să-l punem în centrul atenției în această rețetă.

Ingrediente

10

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Desfaceți aluatul foietaj și întindeți pesto roșu pe una dintre jumătăți. Deasupra presărați mozzarella rasă și cimbru.
  • Acoperiți aluatul de foietaj cu cealaltă jumatate (pentru a acoperi partea cu pesto roșu) și tăiați fâșii de aproximativ 1 cm lățime.
    Luați fiecare bandă între degete și răsuciți-o.
  • Puneți baghetele răsucirile pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt.
    Ungeți-le cu gălbenuș bătut și stropiți-le cu semințe de susan.
  • Coaceți 15 minute la 180°C. Gata!

Punctează această reţetă

Echipamente de gătit

cuptor
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Daniela

Super bun!!!

abuz