Baghete rasucite cu susan
Le vezi mereu in vitrina cofetariei, patiseriei pe langa care treci, dar stii cat de usor se prepara aceste baghete rasucite cu susan?
Ingrediente
10
Rețete inrudite
-
Baghete răsucite din foitaj (roșii, șuncă, mozzarella, pătrunjel)
-
Baghete răsucite cu pesto roșu și mozzarella
-
Sticksuri cu feta si susan
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
Desfaceti aluatul de foietaj. Raspanditi sosul de rosii peste jumatate de aluat si presarati seminte de susan.
Indoiti aluatul in jumatate pentru a acoperi sosul de rosii. Taiati fasii de 1 cm latime.
Luati fiecare banda de aluat si rasuciti-o.
Asezati baghetele pe o tava de copt acoperita cu hartie de pergament si ungeti-le ou batut. Se presara iar seminte de susan.
Coaceti 15 minute la 180°C.
Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: