Humus de ardei roșu

Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
30 min

Hummusul este o delicioasă pastă de năut, originară din Orientul Mijlociu, foarte cremoasă și foarte gustoasă. În rețeta originală, nu există piper roșu, dar aici am decis să îi dăm o notă specială și este pur și simplu irezistibilă și foarte parfumată. O rețetă de savurat ca antreu sau aperitiv, însoțită de pâine pită, sticksuri de legume și multe altele. Bucurați-vă de acest hummus cu ardei roșu!


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire25 min

Observații

Ce este hummus?
Hummus este o pastă foarte cremoasă originară din Orientul Mijlociu, preparată din năut și tahini (piure de susan).

Care este termenul de valabilitate al hummusului cu paprika?
Pentru a proteja hummusul, stropiți-l cu ulei de măsline, păstrați-l într-un recipient etanș (sau acoperiți-l cu folie de plastic) și păstrați-l la frigider timp de până la 1 săptămână.

Cum se servește humusul?
În mod tradițional, se servește cu pâine libaneză, pâine pita, dar îl putem servi și cu alte tipuri de pâine și chiar cu batoane de legume.


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+