Humus cu morcov

Aperitiv
Foarte ușor
55 min

Vreti o reteta rapida si simpla de aperitiv!? De ce sa nu incercati un humus cu morcov? Cremos si gustos, oaspetii dvs. se vor bucura sa il guste cu batoane de legume sau chipsuri ;-)

Ingrediente

4

Materiale

  • hartie de copt
  • chopper

Preparare

Preparare5 min
Timp așteptare30 min
Gătire20 min
  • Humus cu morcov - Preparare etapa 1Preincalziti cuptorul la 180° C. Taiati morcovii in batoane mici, apoi amestecati-le cu o lingura de ulei de masline si puneti-le in cuptor timp de 20 de minute. Apoi lasati-le sa se raceasca.
  • Humus cu morcov - Preparare etapa 2Puneti morcovii, nautul, patrunjelul, sucul de lamaie si tahini intr-un chopper. Asezonati.
  • Humus cu morcov - Preparare etapa 3Se amesteca preparatul pana se obtine o pasta omogena. Daca textura este prea moale, adaugati zeama de lamaie.
  • Humus cu morcov - Preparare etapa 4Presarati cu seminte de susan, si gata!

Punctează această reţetă

Observații

Tahini=pasta de susan si se foloseste in special la humus. Se gaseste in supermarket.O puteti inlocui cu alta pasta din seminte de oleaginoase.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: