Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci
O reteta cu adevarat buna
Ingrediente
3
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Condimentam bine curcanul cu sare si piper. Intr-o tigaie prajim carnea timp de 8-10 minute pana cand aceasta isi schimba culoarea. Dupa aceea scoatem carnea pe un servet de bucatarie.
- Punem in tigaie ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul taiate bucatele. Completam cu usturoiul feliute, cimbrul, rozmarinul si calim legumele timp de circa 5 minute. Adaugam vinul si lasam ca alcoolul sa se evapore si sosul sa scada.
- Preparatul este gata cand carnea este bine patrunsa.
- Servim impreuna cu ciuperci champignon fierte si scurse intr-o sita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă