Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci

Altele
Ușor
1 oră

O reteta cu adevarat buna

Ingrediente

3

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Condimentam bine curcanul cu sare si piper. Intr-o tigaie prajim carnea timp de 8-10 minute pana cand aceasta isi schimba culoarea. Dupa aceea scoatem carnea pe un servet de bucatarie.
  • Punem in tigaie ceapa taiata marunt, morcovul si patrunjelul taiate bucatele. Completam cu usturoiul feliute, cimbrul, rozmarinul si calim legumele timp de circa 5 minute. Adaugam vinul si lasam ca alcoolul sa se evapore si sosul sa scada.
  • Preparatul este gata cand carnea este bine patrunsa.
  • Servim impreuna cu ciuperci champignon fierte si scurse intr-o sita.

Punctează această reţetă

LLucian C

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: