Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui fara gatit si facute in versiune mini, perfecte pentru pentru aperitiv. Prosciutto crudo, bile mozzarella si rosii uscate pentru o combinatie proaspata si aromata.
Ingrediente
8
Materiale
- bete de frigarui mici
Preparare
Intr-un castron, puneti bilele de mozzarella, adaugati putin ulei de masline si busuiocul tocat. Amestecati bine.
Infigeti cate o bila de mozzarela pe batul de frigarui, adaugati o bucata de prosciutto crudo si o bucata de rosie uscata.
Repetati, terminand cu rosiile uscate. Gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
J
John_
Frigaruie inseamna ceva fript pe gratar, grill, deasupra jarului, etc. O maslina cu o scobitoare infipta in ea ar fi tot o frigaruie?
E
emilia_t2015
Stiti cumva de ce nu mai pot viziona nici un video de pe site? Multumesc