Ingrediente: Conuri cu carne uscata: 4 foi de brick 200 gr de crema branza 6 felii de carne uscata 1 shallota 1 mana de seminte de pin frunze proaspete de...
Ingrediente: 1 aluat de foietaj - 400 g 1 pachet de crema de branza 2 ou 3-4 linguri smantana 1/2 praz 1/2 ardei rosu 1 rosie prosciutto crud sare piper ulei...
Cu un gust dulce si sarat in acelasi timp, sunca de Parma se pote folosi cu succes in multe preparate culinare, plecand de la cele mai simple si pana la cele mai rafinate meniuri.
Ingrediente: 400 g aluat fraged prosciutto 1 dovlecel 1 rosie 50 g de masline negre si verzi 50 g cascaval ras pasta de rosii 1 lingurirta mutar 1 ou busuioc...
Ingrediente: 200 g faina 000 2 oua Pentru umplutura: 30 g prosciutto crudo 50 g mortadella 50 g parmezan 100 g muschi de porc nucsoara boia de ardei dulce
Ingrediente: 1 ou; 1 chiflă; 1 roșie; 2 felii prosciutto crudo; oregano; Guacamole 1 avocado; 1 cățel de usturoi; 1 sucul de la jumătate de lămâie; jumătate de...
A face o sunca de Parma este un proces lung si laborios, insa toti producatorii de Prosciutto di Parma au un singur scop: realizarea unui produs cu un minim de sare, cu scopul de a mentine carnea la fel de dulce si un gust suplu pe cat posibil.