Intai de toate pregatim umplutura pe care o vom lasa 1 1,5 zile in frigider la odihna.In acest timp aromele se vor intrepatrunde.Se poate pune si ou,insa cum grasimea din mortadella devine o specie de liant,veti vedea ca nu e nevoie sa ingreunam si sa modificam gustul atat de bine echilibrat.
Nu vom pune sare,deoarece parmezanul,prosciutto si mortadella sunt deja sarate.Intai punem felia de 100 g de muschi de porc intr-o tigaie de teflon incinsa fara ulei si o tostam pe ambele parti cat sa devina alba,nu trebuie sa o lasam prea mult.Lasam apoi la racit.Punem in robot prosciutto,mortadella,si felia de carne patrunsa putin.Le macinam bine,apoi adaugam parmezanul macinat, putina nucsoara si boia de ardei dulce.
Amestecati cu mana,nu cu lingura pana la omogenizare.Umplutura trebuie sa fie destul de tare ca arome si gust,fiindca tortellini cedeaza putin din savoarea lor in supa in care vor fierbe,fara a pierde insa nimic.
Din 2 oua si 200 g faina facem un aluat pe care il lasam invelit in folie alimentara pt cca 30-45 minute.
Nu i-am incercat, insa cu siguranta vor fi in meniul meu saptamana viitoare! Multumim frumos pentru reteta! Este explicata foarte amanuntit si cu pasiune!
Comentarii:
Foarte tare!!!!!!
Nu i-am incercat, insa cu siguranta vor fi in meniul meu saptamana viitoare! Multumim frumos pentru reteta! Este explicata foarte amanuntit si cu pasiune!
8
Bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn